10.900 Sürekli İşçi Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
02 Mayıs 2023

         Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde çekilen kurada asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan istenilen evraklar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanmıştır (https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-95576/saglik-bakanligi-10900-surekli-isci-alimi-goreve-baslama-islemleri-hakkinda-duyuru.html).
Buna göre Ankara ili için başvuru yapan ve aşağıda belirtilen listede bilgileri bulunan adayların 02-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında göreve başlama için gerekli belgelerini Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Adres: ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, ETLİK ŞEHİR HASTANESİ KAMPÜSÜ G 6 KAPISI, AYVALI MAH. HALİL SEZAİ ERKUT CAD. NO:5 -P.K. 6010 KEÇİÖREN/ANKARA

Bu ilan tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Not: Öğrenim Belgesi, Güvenlik Kimlik Kartı ve Sürücü belgesinin asılları ile birlikte fotokopisinin de getirilmesi gerekmektedir.

10.900 İşçi Alımı Atamaya Hak Kazanan Aday Listesi