Eylül Ayı ASKOM Toplantısı Yapıldı
08 Eylül 2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma’nın yönetiminde Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2021 yılı Eylül ayı toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde ve hastane acil servislerinde görev yapan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından ''Hasta Red ve Kabul Vakaları ile Acil Sağlık Hizmetleri'' sunumunun yapıldığı toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile son buldu.

Toplantıda; Acil Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Alimoğulları, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Tekin ve Dr. Mehmet Celal Almaz, İl Ambulans Servisi Başhekimimiz Uzm. Dr. Burak Bekgöz ile ilimiz kamu hastaneleri ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği yöneticileri ve Müdürlüğümüz personeli de yer aldı.

• WhatsApp Image 2021-09-08 at 16.38.20.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-09-08 at 16.38.19.jpeg