Ankara Şehir Hastanesi Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
27 Ağustos 2021

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma yönetiminde, Ankara Şehir Hastanesi’nin genel durumu ve pandemi sürecindeki rolünün değerlendirildiği toplantı yapıldı.

Toplantıda, Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Aziz Ahmet Surel ve İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Cura, Covid-19 pandemisi ile mücadelede yürütülen çalışmalar, covid dışı sunulan sağlık hizmetleri ve mali durum hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda konuşan Müdürümüz, hastanenin büyük bir organizasyon yapısına sahip olduğunu belirterek, “Bu yapının sorunsuz bir şekilde yürümesi için hızlı refleks alınması ve teknolojinin tüm imkanlarının kullanılması gerekiyor” dedi.

Müdürlüğümüz ve hastane yöneticilerinin de yer aldığı toplantı, sorun ve çözüm önerilerinin görüşülmesiyle son buldu.

• Ankara şehir 1.jpeg
  • Ankara şehir 2.jpeg