Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Eğilimler Eğitim Programı Projesi Sertifika Töreni ve “Obezite Merkezi” Açılış Töreni
30 Nisan 2019

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi tarafından yürütülen ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Eğilimler Eğitim Programı Projesi Sertifika Töreni’’ ile “Obezite Merkezi Açılış Töreni’’ Ankara Valisi Vasip ŞAHİN’İN katılımıyla gerçekleşti.

Ankara Valisi Vasip ŞAHİN’İN katılımıyla gerçekleşen; Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteklediği ve İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi tarafından yürütülen “Obezitenin Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Eğilimler Eğitim Programı Projesi’’ Sertifika Töreni ve “Obezite Merkezi’’ Açılış Töreni 28 Nisan 2019 tarihinde Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Ankara Valisi Vasip ŞAHİN, Altındağ Kaymakamı Erol KARAÖMEROĞLU, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif ŞAYIK, İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM, Müdürlüğü Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp SARI, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Erkan ÇİÇEK, Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Osman TEKİN, Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nevin ŞANLIER, Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Muhammed Seyid PEHLİVAN ile İzleme Uzmanı Tuğçe RODOPLU, Pursaklar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Doğan AKDOĞAN, S.B.Ü Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem MORALOĞLU TEKİN, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gülten KIYAK, Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ferda SÖZEN, çok sayıda katılımcının katılımıyla gerçekleşti.

Proje Koordinatörü Nurhan KELEŞ tarafından eğitim programı, projenin amacı, hedefleri ve proje çıktılarının aktarıldığı sunum gerçekleştirildi. T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü Başkemancısı Deniz AYDIN’ ın sunduğu müzik dinletisi sonrasında katılımcılara sertifikaları, eğitimcilere teşekkür belgeleri ve çiçeklerinin sunulmasının ardından hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Dilek DÜLGER’in projede destek sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederek yeni proje ve eğitimlerde buluşmak temennisiyle proje sertifika töreni ile Obezite Merkezi açılış töreni sona erdi.

• 3.jpg
  • 8.jpg