Organ ve Doku Nakli Ankara Bölge Koordinasyon Merkezimiz Tarafından Seminer Düzenlenmiştir
25 Haziran 2018

Eklenme Tarihi: 09.04.2018 11:16:26

Organ ve Doku bağışı konusunda bilinçlenmenin ve farkındalığın artması amacıyla Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen seminerde İl Sağlık Müdürlüğümüz Organ ve Doku Nakli Ankara Bölge Koordinasyon Merkezi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Yıldız UYGUR tarafından organ bağışı ve naklinin tıbbi, hukuki, dini ve sosyal yönleri hakkında bilgi verilmiştir. Seminer hastane yönetimi ve personeli ile Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr.M.Figen AYKUT’un katılımı ile  gerçekleştirilmiştir.