Eğitim Araştırma Hastaneleri Değerlendirme Toplantısı
25 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe yönetiminde, ilimizdeki Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nin 2018-2023 ve 2022-2023 yılları sağlık hizmetleri göstergelerinin karşılaştırıldığı toplantı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Müdürümüz, 2023 yılında yeni hastanelerin hizmete açıldığını ve 6 Şubat Depremleri sürecinde hızlı müdahale ve organizasyon kabiliyetiyle büyük hizmetler verildiğini belirtti. Gazze'den gelen hastaların durumu ve sayısıyla ilgili bilgiler paylaşan Müdürümüz, çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Sağlıklı Yaş Alma Merkezleri’nin faaliyete geçtiği 26 hastane, Evde Sağlık Hizmetleri'nin önemi ve 2024 yılı hedeflerine de değinen Müdürümüz, sağlık hizmetlerini vatandaşlar için daha ulaşılabilir hale getirme çabalarının devam edeceğini belirtti.

Toplantıda, başkan ve başkan yardımcılarının sunumu eşliğinde sağlık hizmetleri detaylı bir şekilde değerlendirilerek, tıbbi hizmetler, görüntüleme hizmetleri, mali tablo, MHRS ve Evde Sağlık Hizmeti verileri ele alındı.

Müdürlüğümüz başkan ve başkan yardımcılarının da katıldığı toplantı, başhekimlerin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.

• EAH Değerlendirme Toplantısı 4
  • EAH Değerlendirme Toplantısı 6