Ankara Etlik Şehir Hastanesi ÇÖZGEM’in Açılışı Yapıldı
24 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin katılımıyla, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi bünyesinde kurulan Çok Disiplinli Çocuk ve Genç Ruh Sağlığı Merkezi’nin (ÇÖZGEM) açılışı yapıldı.

Modern donanımlarla kurulan merkezde, özel gereksinimli çocuk ve gençlere yönelik ruh sağlığı hizmetleri tek çatı altında sunuluyor. Çocuk gelişim uzmanları, psikologlar, dil ve konuşma terapistleri ve ergoterapi uzmanlarının görev aldığı merkezde, aynı zamanda oyun terapisi, spor ve grup terapi odaları da bulunuyor.

Açılış kurdelesini hastane yönetimi ve Ankara Abisi İylik Derneği Kurucusu Yasin Oyanık ile beraber kesen Müdürümüz, merkezin açılışındaki katkılarından dolayı Ankara Abisi İyilik Derneği Kurucusu Yasin Oyanık’a teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Açılışında, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Alimoğulları, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Bülent Güngörer, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ferit Kulalı, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Ayşegül Efe ve hastane personelinin de yer aldığı merkez, önümüzdeki günlerde hasta kabulüne başlayacak.

• Açılış 4
  • Açılış 5