Müdürümüz, 2023 Yılının Son Gününde Nöbetçi Sağlık Personelimizi Ziyaret Etti
01 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, 2023 yılının son gününde, nöbet tutan sağlık personelimizi ziyaret etti. İlk olarak Müdürlüğümüz 112 Koordinasyon Merkezi ile Ankara Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi'ne giden Müdürümüz, burada nöbetçi personelle bir araya geldi.

Daha sonra Etlik Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Hastanesi'ne geçen Müdürümüz, burada da görev yapan sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret etti.

Hastanenin yataklı servislerinde gerçekleşen ziyaret sırasında sağlık çalışanlarıyla sohbet eden ve hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Müdürümüze, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cihan Döğer, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Hasan Bozkurt Türker, İl Ambulans Servisi Başhekimimiz Doç. Dr. Burak Bekgöz ve İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcımız Dr. Uğur Bal eşlik etti.

• 2023 ziyaret