Devlet Hastanelerinin Başhekimleri ile Mart Ayı Değerlendirme Toplantısı
23 Mart 2022

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma yönetiminde, ilimizdeki devlet hastanelerinin başhekimleri ile Mart ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Müdürümüz; hastanelerimizin kapasite kullanımı, MHRS verileri, çalışan memnuniyeti ve yöneticilerimizin aktif bir şekilde sahada olması konularına değindi.

Toplantıda; hastanelerimizin pandemi kapsamındaki çalışmaları, servis ve yatak doluluk durumları, MHRS verileri ve genel sağlık hizmetlerinin işleyişi sunum eşliğinde detaylıca görüşülerek olabilecek riskli durumlara karşı alınacak önlemler planlandı.

Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcılarımızın da yer aldığı toplantı, başhekimlerimizin soru ve görüşlerinin de alınmasıyla son buldu.

• A08Q6920.jpg
  • A08Q6955.jpg