Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2022 Yılı Akademik Yükselme Töreni
23 Şubat 2022

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün katılımları ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için “2022 Yılı Akademik Yükselme Töreni” gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl tarafından konuşma yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, SBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Gerek ile Prof. Dr. Kemalettin Aydın, SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun ve Doç. Dr. Nedim Malkoç tarafından; profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanlarına cübbeleri giydirildi.

Törende, Müdürlüğümüz hizmet başkan ve başkan yardımcıları, SBÜ Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve yönetim ekibi de yer aldı.

Akademik aşama kaydederek doçent unvanını alarak cübbe giyen Halk Sağlık Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu’nu da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

• A08Q85293.jpg
  • A08Q85971.jpg