Dışkapı Yıldırım Beyazıt EAH 2022 Yılı Akademik Yükselme Töreni
23 Şubat 2022

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün katılımları ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanları için “2022 Yılı Akademik Yükselme Töreni” gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenin açılışında konuştu.

Sağlık Müdürümüz konuşmasında, sağlık hizmetlerini yürütürken eğitim ve araştırma faaliyetleri ile iç içe geçmiş olan eğitim ve araştırma hastanelerinin sağlık altyapısının öncülerinden olduğunu ifade ederek, “Ankara’da yetişen uzmanlarımız, yandal uzmanlarımız ve hocalarımızın ülkemizde sağlık alanında belirleyici olduğunu ve çığır açtığını hepimiz biliyoruz” dedi.

Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Ankara genelinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Müdürümüz, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bizdeki karşılığı hızlı, pratik ve çalışkan olması. Büyük bir sağlık hizmeti potansiyeli olan ve bütün bunları yaparken de aynı zaman da çok iyi bir uzmanlık eğitimi veren, çok güçlü bir eğitim koordinatörlüğü olan bir hastane” şeklinde konuştu.

Müdürümüz konuşmasını geçmişten bu güne eğitim veren bu konuda katkı sağlayan herkese teşekkür ederek sonlandırdı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ise konuşmasında, cübbe giyecek, akademik unvanlarını yükseltecek ve unvan alacak öğretim elemanlarını tebrik ederek, daha çok öğretim üyesini bünyelerine katmak istediklerini ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, SBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Gerek ile Prof. Dr. Kemalettin Aydın, SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, SBÜ Rektör Danışmanları Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun ve Doç. Dr. Nedim MALKOÇ tarafından profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan öğretim elemanlarına cübbeleri giydirildi.

Törende, Müdürlüğümüz hizmet başkan ve başkan yardımcıları, SBÜ Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Burhan Kurtuluş ve yönetim ekibi de yer aldı.

• A08Q7656.jpg
  • A08Q7742.jpg